Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet ingatlanainak árverési hirdetménye
  1. Kezdőlap
  2. Magunkról

Magunkról

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet több mint fél évszázados múltra tekint vissza, 1957. szeptember 26-án 104 taggal alakult. Fennállása alatt az egyszerű betétgyűjtéstől a korszerű technikával és infrastruktúrával működő, banki termékek széles skáláját forgalmazó hitelintézetté fejlődött.

Üzletpolitikájának legfontosabb eleme a prudencia, a biztonságra való törekvés.

 

A Takarékszövetkezet saját tőkéje meghaladja az 1,3 milliárd forintot, betétállománya több mint 11 milliárd forint. Mára a Takarékszövetkezet képzett szakemberekből álló többszintű szervezet, munkatársainak száma 70 fő.

 

Egy közelmúltban végrehajtott jelentős számítástechnikai fejlesztésnek köszönhetően egy új, a korábbinál jóval fejlettebb banki informatikai rendszer bevezetésére került sor, amely lehetővé teszi a minőségi pénzügyi szolgáltatások bővítését, növelve ezzel az elégedett ügyfelek számát.

 

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet a teljes körű bankszámla szolgáltatás mellett korszerű betéti termékeket nyújt a szabad pénzeszközök gyarapításához és számos hitellehetőséget biztosít lakossági ügyfelek, vállalkozások és önkormányzatok részére. A Takarékszövetkezet biztosítási és közvetített megtakarítási termékekkel is várja meglévő és leendő ügyfeleit.

 

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet társadalmi szerepvállalásában a hagyományos értékekre és a folyamatos jó kapcsolatokra épít. Évek óta támogatója a zenei kultúrának, a működési területén lévő önkormányzatok iskoláinak, illetve a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Hasonló együttműködés köti össze az elsősorban vakokat és gyengén látókat segítő Első Pécsi Lions Club nevű társadalmi szervezettel. A Takarékszövetkezet kiemelt figyelmet fordít a helyi kultúrára, így Bólyban többek között az évek óta megrendezésre kerülő fuvolatábor, valamint a helytörténeti könyvsorozat élvezett támogatást.

 

A siker egyik legfontosabb feltétele a korszerű termékeken és a társadalmi szerepvállaláson túl, hogy a munkatársak a Takarékszövetkezet valamennyi ügyfelét személyre szóló, barátságos kiszolgálásban részesítik és így várják a leendő ügyfeleket is.

Hirdetmények