Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet ingatlanainak árverési hirdetménye
  1. Kezdőlap
  2. Jogi Nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Általános információk

A site (a www.bolytakarek.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat! 


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet. weboldala, és az azon található mindennemű tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet felelősséget nem vállal. A honlapon szereplő aktuális ajánlatok, konstrukciók nem minősülnek ajánlattételnek. Az aktuális feltételrendszert a bankfiókokban közzétett mindenkor hatályos Általános és Üzletági Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák és határozzák meg.


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok és a banktitok védelme


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezethez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.


A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Impresszum

 

  • Szolgáltató: Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet
  • Ügyvezető Igazgató I.: Wessják Judit
  • Ügyvezető igazgató II.: Juhászné Lucsik Gyöngyi
  • Székhely: 7754 Bóly, Rákóczi utca 7/a.
  • Cégjegyzékszám: Cg.: 02-02-000196
  • Adószám: 10042951-2-02
Hirdetmények